Het Totaal - Bedrijfsadministraties en Interim projecten

Opdrachtgevers

Sinds de oprichting in 2008 werkt Het Totaal voor verschillende bedrijven in verschillende bedrijfstakken. Voor een aantal bedrijven verzorgt Het Totaal de totale financiŽle administratie. Tevens wordt Het Totaal door bedrijven op projectbasis ingehuurd. Wilt u ook gebruikmaken van de diensten van Het Totaal? Neem dan nu direct contact met ons op!

[Servicekosten Solutions]

Via Servicekosten Solutions BV is Het Totaal van februari 2010 tot en met maart 2010 werkzaam geweest bij Woningcorporatie Stadgenoot. Het Totaal heeft de afdeling Servicekosten en Exploitatie ondersteuning geboden bij het bepalen van de nieuwe voorschotten voor de servicekosten.

Tijdens de tweede opdracht via Servicekosten Solutions heeft Het Totaal de afrekening servicekosten gedaan bij de Amsterdamse Compagnie. Van april tot en met juli zijn de servicekostenafrekeningen over de jaren 2009, 2010 en 2011 van vijf kantoorverzamelgebouwen opgesteld en verstuurd. Naast het versturen van de afrekeningen heeft Het Totaal ook de nieuwe voorschotten bepaald.